Mikael Simpson Fanpage

For alle os musikelskere!

Vigtigheden af at lave opsøgende salg

Posted by on Dec 10, 2016

De fleste iværksættere ved hvor svært det kan være at skaffe nye kunder. Men opsøgende salg er en uundgåelig disciplin man skal mestre, hvis man vil have succes som selvstændig, for modsat af hvad mange iværksættere kan tror, så kommer kunderne ikke bare af sig selv – lige gyldigt hvor godt et produkt man mener man har.  Man er nødt til selv at opsøge kunderne og overbevise dem om at ens produkt eller service er værd at investere i. Og det er lettere sagt end gjort!

Den typiske måde at gribe dette an på er ved at gribe telefonen og så ellers bare begynde at ringe ud til relevante kunder. Men det kan være rigtig svært, hvis man ikke har erfaring med telefonsalg. Sådan havde jeg det også selv. Jeg har det sidste års tid gået og overvejet om man skulle hyre et callcenter til at stå for mødebooking for mig. Derfor hev jeg fat et lokalt callcenter fra århus, for at høre om muligheden for at lave et samarbejde. Og jeg blev faktisk ret overrasket over at det viste sig at være langt billigere end jeg havde forventet at have et callcenter til at stå for at booke møder til mig.

Vi fik lavet en lang liste af ca. 2000 emner (potentielle kunder), som de herefter skulle gå igang med at kontakte. Kampagnen har nu været igang i et par måneder og der har allerede været flere interesserede kunder, som ønsker at tage en snak omkring hvad jag kan tilbyde. Så er det bare op til mig selv at tage ud og overbevise dem til et møde.

Så alt i alt er jeg indtil videre rigtig glad for at jeg valgte at hyre en mødebooker til at lave det opsøgende salg for mig, og jeg kan varmt anbefale andre selvstændige at gøre det samme :)

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>